Dynamic Glitter Text Generator at TextSpace.net
Multi-styled Text Generator at TextSpace.net

miercuri, 16 mai 2012

Calin lupta pentru viata

Sunt si eu mama si ma gandeam cat de greu poate sa fie si ce pot sa fac. Ca orice parinte in fiecare seara ii multumesc lui Dumnezeu ca suntem sanatosi si noi si copiii si ma rog pentru sanatate. E usor prin cuvinte, dar cred eu ca ar trebui sa II MULTUMIM LUI DUMNEZEU SI PRIN FAPTELE NOASTRE si cum altfel decat ajutand pe cei care sunt la nevoie. Haideti sa ne punem pentru cateva secunde in locul acestor parinti, ca nu ni se intampla nimic rau si SA LE DAM O MANA DE AJUTOR. SA NU CAUTAM MOTIVE PT.A NU AJUTA, sa ne dam toata silinta pentru a reusi sa ajutam.Vrem sanatate si avem, atunci sa ajutam si pe altii sa aiba. SA-I AJUTAM SA SPERE IN CONTINUARE. PUTIN de la NOI POATE INSEMNA MULT pentru el. ARE NEVOIE PE LANGA BANI SI DE RUGACIUNILE NOASTRE.



Buna ziua.       

          Numele meu este Ramona  GRAUR si reprezint Asociatia “Calin lupta pentru viata”. Am un baietel in varsta de 5 ani bolnav de CANCER, care face chimioterapie de 15 luni si  pentru care luptam sa strangem fonduri necesare continuarii tratamentului inceput in afara tarii.



    Puteti dona 5 euro pentru CALIN, sunand la numarul 0900 900 820, numar apelabil doar din reteaua ROMTELECOM. Acest numar este oferit cu amabilitate de cei de la ROMTELECOM pentru toata perioada 02.05.2012-01.08.2012
Informatii complete puteti gasi si pe site-ul lui CALIN :

sau la
telefon  0721280783 GRAUR RAMONA


Daca puteti retrimite acest email celor din jurul vostru, noi va suntem recunoscatori.

Va multumim.
Parintii lui Calin,
Ramona si Bogdan
 
Sursa: e-mail

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu