Dynamic Glitter Text Generator at TextSpace.net
Multi-styled Text Generator at TextSpace.net

miercuri, 11 mai 2011

Ajutorul tău pentru Catedrala Mântuirii

Pentru prima dată, Patriarhia Română, prin Fabrica de lumânări “Făclia Sfinţilor Români” a Arhiepiscopiei Bucureştilor, pune la dispoziţia credincioşilor candele din parafină.



Compoziţia acestei candele este din parafină, are şi un amestec de ulei din palmier care este ecologic şi are şi o aromă de miere de albine. Este un model special în comparaţie cu ce se găseşte pe piaţă, în primul rând pentru că are o culoare specifică cultului bisericesc şi anume culoarea ca ceara. În al doilea rând are un capac special care este înregistrat la OSIM. Aici avem Crucea Patriarhiei, crucea stilizată şi pe capac se află tot crucea patriarhiei. Eticheta are câteva instrucţiuni de folosire”, a arătat Arhid. Maxim Ţifui, directoru fabricii de lumânări „Făclia sfinţilor români”,



O parte din profitul obţinut prin comercializarea acestor candele va fi direcţionat pentru Catedrala Mântuirii Neamului.




„Fiecare credincios prin cumpărarea acestei candele contribuie la construirea Catedrale Mântuirii Neamului. Sperăm ca anul acesta să mai scoatem un model mediu care să aibă timpul de ardere de trei zile şi un model mare care să dureze ca timp de ardere o săptămână”, a mai menţionat Arhid. Maxim Ţifui.



Candelele pot fi achiziţionate de la pangarele lăcaşurilor de cult şi costă 3 lei.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu