Dynamic Glitter Text Generator at TextSpace.net
Multi-styled Text Generator at TextSpace.net

marți, 10 mai 2011

Vă invit să susţineţi un proiect vital pentru orasul Haţeg, pentru ROMÂNIA şi mai ales pentru ORTODOXIE.

Dovada faptului că în oraşul Haţeg, Jud. Hunedoara, începe o misiune ORTODOXĂ românească fără precedent, menită nu doar să readucă în spaţiul ortodoxiei pe cei care rătăcesc sau au rătăcit în ultimile vremi la secte ci şi să întârească întru dreapta credinţă şi înduhovnicire pe ortodocşii rămaşi fideli credinţei naţionale, o constituie şi faptul că Părintele Radu Bacter ridică o noua Sfântă Biserică Ortodoxă Română.

Este o bucurie şi un dar pentru ortodoxia Haţegană dar mai ales o vitală realizare pentru spiritualitatea oraşului care are nevoie de susţinerea financiară a fratilor ortodocsi atât cât poate fiecare, pentru un asemenea edificiu orice donaţie este importantă.

Să nu uităm că ţinutul „Ţării Haţegului” este unul binecuvântat întru valorile ORTODOXIEI şi românismului prin măreţia şi unicul locurilor monastice precum sunt Sfânta Mănăstire Prislop unde şi astăzi Sfântul Ardealului Părintele Arsenie Boca face minuni dar şi prin Sfânta Mănăstire Colţ sau Sfânta Biserică Ortodoxă de la Densuşi.

Invazia sufocantă a sectelor la Haţeg nu face cinste nici oraşului dar nici spaţiului ortodoxiei haţegane DAR faptul că în aceste vremi de risipire şi de lumeşti împătimiri Părintele Radu Bacter ridică un edificiu întru ORTODOXIE şi pentru românism reprezintă un sens al misiunii ortodoxe atât de necesare ţinutului „Ţării Haţegului” în condiţiile descrise.

Vă invit astfel să susţineţi acest proiect pentru Haţeg, pentru ROMÂNIA şi mai ales pentru ORTODOXIE.
PAROHIA ORTODOXA HATEG IV:

CONT IN EURO: RO21RZBR0000060013247014

RAIFFEISEN BANK

CONT IN LEI :RO81CRCOX220105000178437

BANCA COOPERATISTADECEBAL DEVA, AGENTIA HATEG


fanu.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu